VRIJWILLIGERS

KOM JIJ HELPEN DE 4 VRIJHEID VAN SNEEK TOT EEN NOG GROTER FEEST MAKEN?

De organisatie van de 4 vrijheid van Sneek streeft naar een hardloopwedstrijd waar iedereen zich thuis voelt. Dit evenement moet voor elke loper een feest zijn om aan deel te nemen. Jong of oud, wedstrijdloper of recreant; het maakt niet uit.

GEEN EVENEMENT ZONDER VRIJWILLIGERS

Een groots evenement als dit is onmogelijk zonder de inzet van vele vrijwilligers! Daarom zijn we dringend op zoek naar mensen die op of rondom zondag 3 mei enkele uren tijd hebben om gezellig te komen helpen op en rond het parcours. Mede dankzij jullie kunnen naar verwachting 2000 deelnemers goed en vooral veilig aan hun wedstrijd deelnemen. En laten we vooral die honderden enthousiaste deelnemers aan de Rabo Kidsrun niet vergeten!

OPROEP AAN DEELNEMERS

Deelnemers, doe een beroep op je man/vrouw, vriend of buurman om zich aan te melden als vrijwilliger, zodat je veilig de wedstrijd kunt uitlopen!

WELKE TAKEN ZIJN ER TE VERDELEN?

Er zijn heel wat taken die verricht moeten worden. Denk aan de uitgifte van startnummers, de opbouw en afbraak van het parcours, verkeersbegeleiders en verkeersregelaars, het verzorgen van lunchpakketten en nog veel meer. Reken op een paar gezellige uurtjes samen met andere vrijwilligers in de wetenschap dat je voor ons van grote betekenis bent.

AANMELDEN OF VRAGEN?

Neem gerust contact op met Marianne Bouwman via mbouwman@yingmedia.nl of bel via telefoonnummer 0515-745005.